qbk5wop
Hoppa till innehåll

National Chemicals

National Chemicals Sweden Ab

Företaget

Vi tillverkar och importerar ett brett utbud av högkvalitativa specialprodukter för service- och underhållsproffs. Vår starka sida är kvalitet, innovation och att vi är inhemska. Vi erbjuder specialprodukter, t.ex. för fastighetsunderhåll, industriunderhåll, lantbruk, maskin- och utrustningsunderhåll samt specialrengörning.

Vi har arbetat tillsammans sedan 2011 och sammanlagt har vi samlat på årtiondens erfarenheter inom branschen. Idag är vi redan mer än 20 proffs som betjänar våra kunder i olika delar av Finland. Vi är en energisk, växande och kunnig organisation som vill erbjuda det bästa.

Vi vill att våra produkter ger mervärde för våra kunder och vi letar ständigt efter nya sätt att göra proffsens arbete snabbare och enklare. Vi satsar på kundrelationer och personlig service. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar till individuella behov.

Vårt huvudkontor och lager ligger i Kuopio och vi levererar snabbt och säkert överallt i Finland. Du kan nå våra energiska representanter var som helst i Finland och de är alltid redo att betjäna dig personligt. Oavsett om ditt arbete är relaterat till service, underhåll, rengöring, arbetarskydd eller första hjälp är vi din pålitliga partner.

Vår mission och vision

Vår uppgift är att påskynda och underlätta proffsens arbete. Vi vill att våra produkter ska ge mervärde till våra kunder. Vi utvecklar ständigt våra produkter och vår verksamhet, många av våra produktidéer har fötts på kundens initiativ. I framtiden vill vi erbjuda ännu mer effektiva, innovativa och miljövänliga lösningar till vår växande kundbas.

Värderingar och kultur

Fokus på kunden

Vi har förståelse för våra kunder, deras verksamhet och behov. Vi anser att människor samarbetar med människor. Vi satsar på kundrelationer och personlig service. Vi erbjuder en individuell och skräddarsydd lösning efter behov. Våra produkter är av högsta kvalitet, effektiva och tillför mervärde.

Människoorienterat arbete

Vi strävar efter att vara tillgängliga både för våra kunder och för varandra. Vi är genuint intresserade av våra kunder och deras arbete. Vi vill skapa en inspirerande arbetsmiljö genom att hålla tät kontakt, dela information och stötta varandra samt ständigt utveckla vår kompetens. Vi trivs på jobbet.

Verksamhetstänkande

Erfarenhet har gett oss kunskap om vår bransch och förståelse för helheten. Vi följer branschens och teknikens utveckling, men vi är proaktiva. Vi erkänner marknadens mångfald och våra kunders individuella behov. Vi är innovativa, vi vill lära oss och utvecklas.

Effektivitet

Vi gillar vårt arbete och arbetar alltid snabbt och noggrannt. Vi strävar efter att vår verksamhet är effektiv och produktiv. När en person njuter av sitt arbete och upplever det som meningsfullt sker detta av sig själva.

Ansvar

Vi är ett 100% inhemskt företag. Vi är stolta över att kunna erbjuda innovativa, högkvalitativa och effektiva produkter. Vi håller våra löften. Om något är fel så ordnar vi det.

Våra kunder består av olika företag inom många olika branscher, och var och en av dem har sina individuella behov. Du kan nå våra energiska representanter var som helst i Finland och de är alltid redo att ge dig personlig service. Oavsett vilket jobb du har, låt oss erbjuda dig en skräddarsydd lösning.

Ta kontakt

Våra finns olika företag inom många olika branscher, och var och en av dem har helt individuella behov. Du når våra energiska representanter var som helst i Finland, och de är alltid redo att betjäna dig personligt. Oavsett vilket arbete du har, låt oss erbjuda dig en skräddarsydd lösning som passar just dig.