qbk5wop
Siirry suoraan sisältöön

National Chemicals

Oy National Chemicals Ab

Yritys

Valmistamme ja tuomme maahan todella laajan valikoiman korkealuokkaisia erikoistuotteita huollon ja kunnossapidon ammattilaisille. Kotimaisuus, laatu ja innovatiivisuus ovat vahvuuksiamme. Tarjoamme erikoistuotteita mm. kiinteistönhoitoon, teollisuuden kunnossapitoon, maatalouteen, koneiden ja kaluston kunnossapitoon sekä erikoispuhdistukseen.

Olemme toimineet yhdessä vuodesta 2011 lähtien ja kokemusta alalta on karttunut yhteensä jo vuosikymmeniä. Nykyään meitä on jo yli 20 ammattilaista palvelemassa asiakkaitamme eri puolilla Suomea. Olemme energinen, kasvava ja asiantunteva organisaatio joka haluaa tarjota parasta.

Haluamme, että tuotteemme luovat lisäarvoa asiakkaillemme ja etsimme jatkuvasti uusia keinoja nopeuttaa ja helpottaa ammattilaisten työtä. Panostamme asiakassuhteisiin ja henkilökohtaiseen palveluun. Tarjoamme jokaisen yksilöllisiin tarpeisiin räätälöityä ratkaisua.

Pääkonttorimme ja varastomme sijaitsevat Kuopiossa ja toimitamme nopeasti ja luotettavasti mihin päin Suomea tahansa. Energiset edustajamme tavoitat mistäpäin Suomea tahansa ja he ovat aina valmiina palvelemaan sinua yksilöllisesti. Liittyipä työsi huoltoon, kunnossapitoon, puhdistukseen, työturvallisuuteen tai ensiapuun, olemme luotettava kumppanisi.

Missio ja visio

Tehtävämme on nopeuttaa ja helpottaa ammattilaisten työtä. Haluamme, että tuotteemme luovat lisäarvoa asiakkaidemme työlle. Kehittämme jatkuvasti tuotteitamme ja toimintaamme, useat tuoteideamme ovatkin syntyneet asiakkaan aloitteesta. Tulevaisuudessa haluamme tarjota entistäkin tehokkaampia, innovatiivisempia ja ympäristöystävällisempiä ratkaisuja kasvavalle asiakaskunnallemme.

Arvot ja kulttuuri

Asiakaskeskeisyys

Ymmärrämme asiakkaitamme sekä heidän toimintojansa ja tarpeitansa. Ajattelemme, että ihmiset tekevät yhteistyötä ihmisten kanssa. Panostamme asiakassuhteisiin ja henkilökohtaiseen palveluun. Tarjoamme yksilöllistä palvelua ja jokaisen tarpeisiin räätälöityä ratkaisua. Tuotteemme ovat huippulaadukkaita, tehokkaita ja lisäarvoa tuottavia.

Ihmislähtöinen tekeminen

Pyrimme olemaan helposti lähestyttäviä sekä asiakkaillemme että toisillemme. Olemme aidosti kiinnostuneita asiakkaistamme ja heidän työstään. Haluamme luoda inspiroivan työympäristön pitämällä tiiviisti yhteyttä, jakamalla tietoa ja tsemppaamalla toisiamme sekä kehittämällä jatkuvasti osaamistamme. Meillä on hauskaa olla töissä.

Liiketoiminnallinen ajattelu

Kokemuksen myötä tunnemme alamme ja ymmärrämme liiketoimintamme kokonaisvaltaisesti. Seuraamme alan ja tekniikan kehitystä, mutta olemme proaktiivisia. Tunnistamme markkinoiden monimuotoisuuden sekä asiakkaiden yksilölliset tarpeet. Olemme innovatiivisia, haluamme oppia ja kehittyä.

Tehokkuus

Pidämme työstämme ja toimimme aina ripeästi ja ahkerasti. Pyrimme siihen, että toimintamme on tehokasta ja tuottavaa. Kun ihminen viihtyy työssään ja kokee sen merkitykselliseksi, nämä tapahtuvat kuin itsestään.

Vastuu

Olemme 100-prosenttisesti kotimainen yritys. Olemme ylpeitä siitä, että tarjoamme innovatiivisia, huippulaadukkaita ja tehokkaita tuotteita. Seisomme sanojemme takana. Jos jokin ei ole niin kuin pitää, korjaamme sen.

Ota Yhteyttä

Asiakkaanamme on mitä erilaisimpia yrityksiä useilla eri aloilla ja jokaisella heistä on täysin yksilölliset tarpeensa. Tavoitat energiset edustajamme mistäpäin Suomea tahansa ja he ovat aina valmiina palvelemaan sinua yksilöllisesti. Olipa työsi mikä tahansa, anna meidän tarjota juuri sinulle räätälöity ratkaisu.